Vásárlási tanácsok – Biztonság a pocakban!

Kedves Kismama!

Érezted már, hogy az autó biztonsági öve bekapcsolva már kényelmetlen érzetet nyújt utazás közben? Az anyukák többsége, ahogy növekszik a pocak, ezt a kényelmetlenséget tapasztalja. Sajnos többségük ezt a problémát úgy oldja meg, hogy nem kapcsolja be magát a biztonsági övvel.

EZ SÚLYOS, VÉGZETES HIBA LEHET!

A baba a pocakban fokozottan ki van téve az utazás veszélyének! Ez az autózás esetében fokozottan érvényes. A kismamák saját bevallásuk szerint hanyagolják a biztonsági öv használatát, amit a baleseti statisztikák is igazolnak. Egy nagyon egyszerű magyarázat kíséretében: kényelmetlen! A pillanatnyi kényelemért viszont óriási árat fizet, aki nem köti be magát, mert akár egy erősebb fékezés hatására nekicsapódhat pocakkal az autó valamelyik elemének. A természet nem rendezkedett be arra, hogy egy akár csak 40km/h -nál történő koccanás esetén a testsúly többszörösével előre lendülő tömeget hatásosan tompítson, úgy, hogy a magzat ne sérüljön.

Ha így cselekszel, két életet veszélyeztetsz egyszerre!

 

Mivel meggyőződésünk, hogy Te egy felelősségteljes Szülő vagy, ajánlunk egy lehetőséget!

A neve: BeSafe magzatvédő öv.

Használata rendkívül egyszerű és praktikus, mert a biztonsági övet a pocak alá vezeti, így erős fékezéskor, netán egy ütközés bekövetkeztekor a lassulási energia nem a hasat, hanem medencecsontot terheli. A magzatvédő öv a világ minden táján rendkívül népszerű, mert fokozza a kismama utazási komfortját és megfelelő használat mellett csökkenti az erős fékezés és az autó-balesetek által bekövetkezett sérüléseket mind a babánál, mind a mamánál!

BeSafe magzatvédő öv: Egy öv, két élet!

 

Megvásárolható ide kattintva!

A BeSafe magzatvédő öv kölcsönözhető

is a Mini-Manó Babacentrumban, a feltételekért kattints ide!

Címkék: , , , , , , , ,

Hasonló bejegyzések

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 Megosztások