Vásárlási tanácsok – Extra garancia, extra biztonság!

Nagyon sok kismamával találkozunk naponta, akik szembesülnek azzal a problémával, hogy aukciós portálon, különböző börzéken és nagyon apró webáruházakban vásároltak babakocsit, és amint történik vele valami, az eladó nem túl készséges a javítás lebonyolításában. Ez nem azt jelenti, hogy ez minden esetben így van, de jelentősen nő a kockázat ilyen vásárlások esetén. Sok esetben még nekünk is fejtörést okoz egy-egy extrém meghibásodás, mind garanciában, mind garancián túl. De így vagy úgy, előbb vagy utóbb biztos megtaláljuk a gyógyírt a problémára.

Higgyétek el, nem egyszerű a dolgunk, pedig nagyon figyelünk arra, hogy csak olyan nagykereskedőtől vásároljunk, aki régóta jelen van a piacon, így megbízható szerviz hátteret tud biztosítani számunkra. Mint sok esetben, a válság itt is felülírt dolgokat, stabilnak tűnő importőrök tűntek el a semmiben és újak érkeztek. Akik megmaradtak és tudjuk, hogy már több 10 éve jelen vannak a piacon, az ő termékeiket kiemelt, dupla garanciával árusítjuk!

Mit is jelent ez?

Egy babakocsi gyár egy év jótállást vállal a termékekre, ami már azért is hátrányos számodra, mert általános tapasztalat, hogy a bébi születése előtt legalább 2 hónappal vásárolják meg a szülők a babakocsit. Máris csak 10 hónap marad a garanciából! Az is tapasztalat, hogy az első négy hétben nem használják a járgányt, mert lakáson belül tartják a picit és máris csak 9 hónap jótállás az, amivel rendelkeznek.

 Ezért találtuk ki az 1+1 éves garanciát!

A műszaki áruház gyakorlatával szemben ez nem jelent többletköltséget számodra, egyetlenegy feltételnek kell megfelelni, hogy a vásárlás utáni 6. hónapban elhozod a nálunk vásárolt babakocsit műszaki átnézésre. Ez mindössze 5-10 percet vesz igénybe és máris élvezheted a további másfél év biztonságát. Érdeklődj elérhetőségeinken, hogy mely márkákra biztosítjuk a dupla garanciát!

 Minőségi babakocsi + szakértő tanácsok + 1 év extra garancia = Mini-Manó Babacentrum!

Címkék: , , , , , ,

Hasonló bejegyzések

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 Megosztások